Website beheer

Gemakkelijk bestanden op het internet publiceren zonder al die technische handelingen te hoeven verrichten? Dan kan gemakkelijk met een CMS systeem (Content management system). Er is geen speciale kennis meer nodig om online meer te betekenen. Door middel van CMS systeem wordt het voor u enkel maar eenvoudiger, want u kunt zelfstandig afbeeldingen en tekst toevoegen. Vaak is het zelfs ook mogelijk om banners te veranderen of blogs te publiceren. De mogelijkheden met een CMS zijn eindeloos!

HTML

Het programma HTML is een programmeertaal die ervoor zorgt dat uw website uitstekend werkt! Er is echter wel wat technische kennis nodig om goed gebruik te maken van HTML. Deze programmeertaal staat voor hypertext markup language. In HTML wordt er gebruik gemaakt van verschillende codes, oftewel tags waarmee de programmeur de website volledig kan inrichten. Deze tags worden van de website doorgelinkt naar de browser, zodat de browser weet wat wat op de website te vinden is. Door gebruik te maken van vele tags die ieder voor iets anders staan, kunt u de website inrichten hoe u wilt. Een tag kan diverse eigenschappen bepalen. Denk hierbij aan de grootte, welke teksten er bij gebruikt worden etc. Om van dit programma gebruik te maken is geen specifiek programma nodig. Het belangrijkste is dat alle codes correct en goed worden ingesteld. Wanneer dit goed wordt gedaan zal het eindresultaat zeker naar wens zijn.

CSS

Gemakkelijk de vormgeving van een webpagina loskoppelen en centraal vastleggen met behulp van CSS. CSS staat voor cascading style sheets. Het is gemaakt om de vormgeving van elk element op de website te bepalen. Denk hierbij aan onderwerpen als het lettertype en de achtergrond. Doordat dit systeem werkt over de gehele website wordt dit dan ook direct verwerkt op iedere pagina.

SEO

Beter gevonden worden in de zoekresultaten van Google? Maak dan gebruik van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimalization. Door hiervan gebruik te maken van verschillende zoekwoorden/keywords kan een organisatie beter gevonden worden door de klanten die deze wenst te bereiken. Dit gaat dan natuurlijk gepaard met een stijging in het aantal opdrachten/bestellingen wat tevens resulteert in een stijging van uw omzet. De zoekwoorden waarvan u gebruik maakt zijn woorden die het assortiment van uw organisatie typeert. Wanneer men hierop zoek komen ze sneller op uw website terecht, dan wanneer u hier geen gebruik van maakt. Zie hiervoor ook Advies digitaal.