Over ons

Graphics-factory is een website die u voorziet van vrijwel alle informatie rondom webdesign. In de breedste zin gaan wij u bekend maken met de belangrijke onderwerpen en de nieuwste ontwikkelingen die zich in deze markt plaats vinden. Deze onderwerpen hebben dan ook ieder een belangrijke aanvulling voor uw website en ze kunnen u ieder helpen bij het beter anticiperen op vele verschillende onderwerpen.

Ons assortiment

Vrijwel ieder bedrijf heeft een website online staan. Deze website dient niet alleen ter informatie voor de klant, het bepaald ook de conversie online en het is een online visite kaartje voor potentiële klanten. Het probleem is echter dat de websites vaak onvoldoende zijn en er wordt niet altijd de aandacht aan geschonken dan zou moeten. Dit geldt tevens voor het ontwerp van het logo. Vele bedrijven slaan hierbij de plank volledig mis. Dit zijn de meest voorkomende fouten in de webdesign en logodesign. Wij willen u graag assisteren om deze problemen te voorkomen of te verhelpen.

Wat willen wij bereiken?

Wij hebben Graphics-factory opgericht doordat wij bedrijven graag willen informeren met de vele belangrijke onderwerpen en over onbekende onderwerpen binnen de webdesign. Wij zagen namelijk bij vele website diverse veelgemaakte fouten in het kleurgebruik en veel fout gebruikte begrippen. Deze website zouden wij graag willen verbeteren, en met behulp van onze tips zijn we overtuigd dat wij een verschil kunnen maken. Met behulp van onze informatie kunt u eenvoudig uw eigen logo en/of website verbeteren. Wij staan open voor feedback en/of suggesties. U kunt te alle tijden contact met ons opnemen via onze contactpagina.